A-orkest

Het A-orkest  o.l.v. Guus Wanders bestaat uit gevorderde accordeonisten, waarvan 2 leden op basaccordeons spelen. Wij worden daarbij ondersteund door een slagwerker/ paukenist.
Het niveau van de stukken die gespeeld worden ligt op 1ste - tot Ere- divisie niveau.

Om de drie jaar gaan we met dit orkest naar concours, hiermee kunnen we ons niveau bewaken.

B-orkest tevens Instaporkest

Het Instaporkest o.l.v. Guus Hendriks bestaat uit ca. 12 leden, welke ondersteund worden door één basaccordeonist en één slagwerker.
Dit orkest speelt zeer gevarieerde muziek op een laagdrempelig niveau. Maar dat neemt niet weg, dat door de samenstelling van verschillende leerniveaus het geheel een mooi niveau kan bereiken. Het doel is dan ook om met dit orkest naar concours te gaan.
Deze groep bestaat uit gevorderde spelers die ondersteuning/ begeleiding bieden aan accordeonisten die graag in een orkest willen spelen. Alle leeftijden zijn welkom. De gevarieerde muziekkeuze zorgt ervoor dat ook leden uit het A-orkest graag in dit orkest meespelen.
Dus, heb je weer zin en tijd om de accordeon uit het “stof” te halen neem dan zeker contact op met ons secretariaat en vraag naar de mogelijkheden.
Het is een prima orkest om op een ontspannen manier lekker met muziek maken bezig te zijn

Melodeon

Dit orkest bestaat uit 5 t/m 10 enthousiaste en gevorderde leden, zonder dirigent. Zij stellen zelf een mooi gevarieerd, goed in het gehoor liggend programma samen. Indien men ver van te voren reserveert is het mogelijk om op verzoek nummers aan te vragen.
Het aantal leden is beperkt omdat deze groep ook overdag inzetbaar is.

Het optreden is op verschillende locaties bijv. braderieën, festivals, zorginstellingen in en rondom de regio Kennemerland. Zij bieden u een programma van maximaal 2 keer 45 min.
De optredens kunnen zij uitvoeren op bijna elk gewenst moment. Zowel de planning als locatie is met ons bespreekbaar.

Is uw interesse gewekt voor een optreden op uw locatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom als u wilt komen luisteren op onze oefenavond. Voor een optreden berekenen wij een schappelijke prijs. Wilt u meer weten neem dan contact op met ons secretariaat.